bloggere og influencers

ER du blogger – Influencer ?

Er du blogger?

Hos danse-kompagniet.dk sætter vi pris på bloggere, som vil skrive om deres erfaringer og meninger. Vi følger selv løbende med på blogs, Instagram-profiler og Facebook-sider, som omhandler emnet dans.

Test vores dansesko by Swayd!

Vi samarbejder gerne med dansere eller relevante personer som har blogs, hjemmesider, Instagram profiler og Facebook-sider, som har en interesse i at teste vores dansesko & støvler by Swayd.

Herefter har du som blogger mulighed for at skrive din personlige og ærlige mening om vores produkt. På den måde finder vi sammen ud af, at få udbredt kendskabet til vores skønne dansesko by Swayd – For Dancers By Dancers !

Kom i gang!

Før du kan få tilsendt et produkt fra os, er det vigtigt for os at kende forskellige forhold om dig og din blog, hjemmeside, instagram eller Facebook-side.

Vi vil gerne kende disse informationer vedrørende din side:

  • Din interesse – lidt om dig selv.
  • Ca. antal besøgende pr. måned.
  • Hvor lang tid har du været blogger.
  • Et link til din side.

Kontakt os på kontakt formularen – Bemærk, at der kan være lidt længere svartid på denne type mails.

Måske er det dig ?

For at det skal være interessant for os, skal det selvfølgelig være en Profil/Side, som har læsere/fans, som er relevante for Swaydshoes.dk. Vi vurderer fra gang til gang, om et samarbejde er relevant, og hvor mange produkter vi kan give. Vi kan desværre ikke garantere, at vi samarbejder med alle, der kontakter os.

.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
preloader